www.dnf.hr
izbornik
početna 
o nama 
ples 
karaoke 
karneval 
rođendani 
animacija 
galerija 
webmail 

ARHIVA

satnica
 
11h
Juniori poc.1
Juniori poc.2
12h
Seniori poc.2
Juniori A
13h
Seniori poc.1
15h
Seniori B2
16h
Seniori B1
17h
Seniori A

linkovi
- www.ido-online.org
- www.mtv.com
- www.mtv.tv
- www.unit-x.net
welcome
kut ANIMACIJA
 

PONUDA ANIMACIJSKOG PROGRAMA

D'N'F team je ekipa animatora sa višegodišnjim iskustvom u animaciji i organizaciji zabava različitih karaktera.
Svjesni oskudnosti zabavnih sadržaja, a poučeni višegodišnjim iskustvom, voljni smo vam ponuditi provjerene i atraktivne sadržaje animacije i programe, koji se prilagođavaju uvjetima kojim raspolažete, te strukturi gostiju i tehničke specifičnost.
KARAOKE SHOW (pjevanje uz tekstualnu i glazbenu matricu)

Program možemo realizirati:
- u lokalima zatvorenog i otvorenog tipa.
- na trgovima i plažama.
- u disco klubovima i hotelskim terasama i sl.

Ovakva vrsta zabave u svijetu je poznata već duži niz godina i postala je tradicija u nekim zemljama, koje su karaoke prihvatile kao standardnu ponudu mnogih klubova.
Karaoke su zabava koja osvaja sve generacije, pa je tako prilagođen za mnoge proslave godišnjica, rođendane, mature, vjenčanja, brucošijada i sl.
Program može biti samostalan ili u kombinaciji sa DJ-om, tematskim disco večerima, glazbenim bendovima, igrama, plesnim točkama i sl.
Program karaoke realizira tim ljudi sastavljen od D.J.-animatora, voditelj-animatora i hostese.Ovaj program je idealan način zabave, jer uz glazbu i pjesmu gosti su ''glavne zvijezde'' ove večeri.

PLESNI PROGRAMI


Plesni klub D'N'F – Split je dugogodišnji najuspješniji klub u Hrvatskoj (mnogostruki državni i europski prvaci, kako u grupnim tako i u pojedinačnim plesnim kategorijama); okuplja veliki broj plesača željnih znanja modernih plesova popularnih u cijelom svijetu, kao što su HIP HOP, DISCO DANCE, BREAK DANCE I ELECTRIC BOOGIE.
S obzirom na dugogodišnje iskustvo i rad pri realizaciji različitih plesnih programa, koji se prilagođavaju potrebama naručitelja, sudjelujemo i osmišljavamo realizaciji plesno-scenskog nastupa, na različitim festivalima , izborima ljepote, glazbenim spotovima, plesnim pratnjama pjevača, televizijskim emisijama u kojima su potrebni koreografi i plesači uz atrakivne koreografije. Za različite prigode, prostore i potrebe promocije, osmišljavamo program, koji zadovoljava potrebe naručitelja.


Studio 54, Retro night i sl.


U kombinaciji sa DJ-animatorom organiziramo tematske večeri, koje su popraćene sa adekvatnom glazbom i kostimografijom. Program možemo prilagoditi za različite prostore, a broj sudionika i detalje vezane za što orginalnijim i atraktivnijim nastup, uz animaciju gostiju, dogovaramo sa naručiteljom.

Street show

Akrobatske točke su spoj mnoštva balansa, snage, fleksibilnosti i tehnike. U kombinaciji sa break dance-om, hip hopom i žongliranjem s vatrom, to je program atraktivan za sve prigode. Dužina programa i sama izvedba se prilagođava uvjetima, broju plesaća i potrebama scenskog nastupa ,ovisno o zahtjevima i dogovoru sa naručiteljom.ANIMACIJA UZ IGRE
(grupne,u parovima i pojedinačne)

Kombinacija plesa , pjesme i igara spretnosti, prilagođene su posjetiteljima i izvrstan su način zabave za sve prigode i generacije.ANIMACIJA ZA SVE PRIGODE
ŽELITE LI DJEDA MRAZA , SV. NIKOLU ILI KLAUNA. MOŽDA BI STE HTJELI NEKOG ŽONGLERA KOJI PLEŠE ILI DJEDA MRAZA KOJI PJEVA I PLEŠE ILI....

OBRATITE NAM SE SA POVJERENJEM.
Napomena:
Svi navedeni programi, mogu se izvoditi samostalno ili kombinirano, ovisno o željama poslodavca.
Cijena programa se određuje brojem sudionika i zahtjevnošću izvedbe.
Osiguravamo sve potrebno za izvedbu pojedinog programa, u dogovoru sa poslodavcem (ozvučenje, rasvjeta..).

Kontakt osoba:
Vangel Likuševski
091 475 11 88


POČETNA | O NAMA | PLES | KARAOKE | KARNEVAL | ROĐENDANI | ANIMACIJA | GALERIJA | WEBMAIL
KLIKNI ZA BREAK DANCE!!! KLIKNI ZA HIPHOP!!! KLIKNI ZA ELECTRIC BOOGIE!!! KLIKNI ZA DISCO DANCE!!!