Dj za razne prigode:

  • DJ uz bend
  • Voditelji programa (konferanse, MC, animator…)
  • Plesni timovi (animatori, koreografije)
  • Akrobati i performeri (žongleri, vatra)
  • Hostese
  • Rasvjeta i razglas

Vjenčanje – jedan od najposebnijih događaja tijekom naših života. U želji da vam taj dan prođe u što boljem raspoloženju i ostane u sječanju na nama je da vas zabavimo i pružimo najbolje glazbeno iskustvo izborom glazbe prilagođene svim generacijama. Pri dogovoru Vašeg vjenčanja slušamo sugestije oko glazbenog repertoara i protokola.
Uz uslugu izrade mikseva za koreografije prvog plesa nudimo i mogućnost pripreme prvog plesa uz naše plesne instruktore.
Osim ozvučenja posjedujemo i najmoderniju dekorativnu i party rasvjetu koju je moguće implementirati u svaki prostor.

Eventi (domjenak, korporativni event, predstavljanje proizvoda… ) – Svaki event je poseban i glazbena priča za sebe. Našim glazbenim iskustvom i odabirom, prilagođavamo repertuar vašim zahtjevima. U dugogodišnjem radu surađivali smo na raznim poslovnim domjencima i svim vrstama eventata koji bi potrajali do kasno u noć

Tematski glazbeno scenski programi za klubove i različite evente – Uz DJ-eve i animatorske timove organiziramo i realiziramo evente s posebnom tematikom večeri u kojoj se kostimima, rekvizitima, plesom i glazbom prilagođavamo temi, vremenu ili događaju kojeg prezentiramo tijekom eventa\partya.

DJ i MC za klubove, kafiće i restorane – Rasplesani i pun podij je naš cilj koji težimo postiči svakim našim angažmanom. S obzirom na goste prilagođavamo naš plesno-glazbeni repertuar. U više od dva desetlječa rada rasplesali smo različite generacije stvarali različite glazbene ugođaje i ispunjavali sve glazbene i tehničke zahtjeve.
Uz veliku ljubav prema glazbi i plesu u koraku smo sa trendovima uz spoj modernog i starijeg zvuka, te posjedujemo veliku fonoteku različitih žanrova i glazbenih smjerova.
Glazbu prilagođavamo potrebama klijenta i uz najmoderniju DJ opremu nastojimo ispuniti sve zahtjeve potrebne za dobro raspoloženje.
Članovi smo Hrvatske glazbene unije i posjedujemo ZAMP licence.
U suradnji sa partnerima u mogućnosti smo ponuditi sve usluge vezane za vaš event ili vjenčanje.
Kontaktirajte nas i uvjerite zašto smo jedni od najboljih DJa i animatora za evente, vjenčanja i klubske programe.