www.dnf.hr
izbornik
početna 
o nama 
ples 
karaoke 
karneval 
rođendani 
animacija 
galerija 
webmail 

ARHIVA

satnica
 
11h
Juniori poc.1
Juniori poc.2
12h
Seniori poc.2
Juniori A
13h
Seniori poc.1
15h
Seniori B2
16h
Seniori B1
17h
Seniori A

linkovi
- www.ido-online.org
- www.mtv.com
- www.mtv.tv
- www.unit-x.net
welcome
kut KARAOKE
 

Karaoke show by D'N'F team i na vašoj zabavi!?

Ovakva vrsta zabave u svijetu je poznata već duži niz godina i postala je tradicija u nekim zemljama koje su karaoke prihvatile kao standardnu ponudu mnogih klubova.Karaoke
D'N'F team je ekipa animatora sa višegodišnjim iskustvom u animaciji i organizaciji zabava različitih karaktera.
U želji, da i u našoj zemlji karaoke postanu dio zabave svih generacija, D'N'F team je osmislio programe za različite prigode i prostore.
Karaoke su zabava koja osvaja sve generacije, pa je tako prilagođen za mnoge proslave godišnjica, rođendane, mature, vjenčanja, brucošijada i sl.
Program može biti samostalan ili u kombinaciji sa DJ-om, tematskim disco večerima, glazbenim bendovima, igrama, plesnim točkama i sl.
Program karaoke realizira tim ljudi sastavljen od D.J.-animatora, voditelj-animatora i hostese. Ovaj program je idealan način zabave, jer uz glazbu i pjesmu gosti su ''glavne zvjezde'' ove večeri.
KaraokeOPIS REALIZACIJE KARAOKE PROGRAMA:
Na početku večeri, goste dočekuju popisi pjesama. Nakon upoznavanja gostiju sa repertoarom (oko 800 domaćih i stranih pjesama), voditelj prezentira kako bi trebao izgledati nastup, te objašnjava pračenje teksta, koji je na ekranu, uz glazbenu matricu i animira goste da se i oni odluče pjevati.
Večer uz karaoke može biti natjecateljsko-zabavnog karaktera.
Ovisno o broju prijava, natjecatelji pjevaju u nekoliko izlaza, zaključno sa finalnim izlazom, u kojem sudjeluju najbolji pjevači večeri.
Dio gostiju (po dogovoru) sudjeluje u programu kao žiri, koji ocjenjuju nastupe natjecatelja, a posebnom ocjenom publike tj. jačinom pljeska publike, dobija se konačna ocjena pjevača.
U kombinacijama sa D.J. glazbom ili glazbenim bendom, karaoke su izuzetno zabavan i dinamičan cjelovečernji program, koji uz vaše sugestije i prijedloge može zadovoljiti sve profile osobnosti.
Koncepcija realizacije programa karaoka se prilagođava vašim zahtjevima i željama!

KONTAKT OSOBE: Vangel Likuševski 0914751188 / Boris Ostojić 0921004070 /


POČETNA | O NAMA | PLES | KARAOKE | KARNEVAL | ROĐENDANI | ANIMACIJA | GALERIJA | WEBMAIL
KLIKNI ZA BREAK DANCE!!! KLIKNI ZA HIPHOP!!! KLIKNI ZA ELECTRIC BOOGIE!!! KLIKNI ZA DISCO DANCE!!!