www.dnf.hr
izbornik
početna 
o nama 
ples 
karaoke 
karneval 
rođendani 
animacija 
galerija 
webmail 

ARHIVA

satnica
 
11h
Juniori poc.1
Juniori poc.2
12h
Seniori poc.2
Juniori A
13h
Seniori poc.1
15h
Seniori B2
16h
Seniori B1
17h
Seniori A

linkovi
- www.ido-online.org
- www.mtv.com
- www.mtv.tv
- www.unit-x.net
welcome
kut KARNEVAL
 

SPLI'SKI KRNJEVAL

Naše viđenje karnevala jest zabava za sve profile osobnosti. Želja nam je Maškareunaprijediti tradiciju splitskog duha i ''dišpeta'' organiziranim karnevalom u kojem će se pokazati, a ujedno i dokazati ''splitski đir''. Splitski karnjeval mora biti specifičan i prepoznatljiv, a samim time i originalan.

Za organizaciju i koordiniranje takvog kompleksnog gradskog događanja okupili smo osobe iz različitih branši, odnosno poslovnog i javnog djelovanja, koji su svaka u svom segmentu profesionalna i originalna, te u svojem djelovanju ima dokazanog iskustva u različitim organiziranim manifestacijama.
Maškare
Karneval se sastoji od više specifičnih programa, sa kojima težimo biti originalni i prepoznatljivi, a sve u duhu i tradiciji građana Splita kao grada sa prepoznatljivim humorom, te poznat po zabavnom, sportskom i općenito javnom životu.

PROGRAMI:
DJEČJI KARNJEVAL
U Splitu radi djeluje veliki broj organizacija koje rade s djecom i mladima, te je zbog toga i svrha ovog karnjevala uključenje takvih organizacija u realizaciju programa, a samim time i prezentaciju njihovog rada. Djeci i mladima biti će prezentirani različiti programi na nekoliko lokacija, a sve u želji i sa ciljem da se pokažu različiti 'splitski đirevi'.Maškare
Gledajući u budućnost karnevala, uključenjem djece i mladih u sam program proširujemo njihova gledanja na svijet i dajemo im mogućnost izražavanja, što je jedna od bitnih vrijednosti ovakvih manifestacija.

KARNEVAL VRTIĆA
Svjesni činjenice kako gotovo svi dječiji vrtići u Gradu Splitu, u svojim obrazovnim programima imaju maškare, a u želji da to ujedinimo kao jeidnstveni karneval vrtića, odlučili smo da u ponedjeljak ujutro bude namjenjen najmlađima. S težnjom da to postane tradicionalan dan, ušli smo u programe svih splitskih vrtića kao zajedničke maškare. U dogovoru s odgajateljicama, program je prilagođen njihovu uzrastu.
Maškare
KARNEVAL MLADIH – Groznica subotnje večeri
Glazbeno-scenski program na temu 80-ih godina. Želja nam je na taj dan (subota) kada je uobičajeno da mladost izlazi na zabavu, privući ih na gradske trgove, kako bi ih uz kostimiranje i oponašanje plesnih stilova 80-ih, ponukali na što zabavniji tulum na otovorenom uz nagrađivanje onih koji su na najoriginalniji način osmislili svoj image na ovu temu.
Osamdesete godine su možda najspecifičnije godine što se tiče oblačenja i glazbenih izviđača, te ih to čini i odličnom tematikom za karneval. Ujedno tome, ta vrsta glazbe je odlično prohvaćena kod mladih.


Ovim programom želimo zadovoljiti sve generacije i profile osobnosti. Programi sa određenom glazbenom i zabavnom tematikom biti će raspoređeni na različitim gradskim lokacijama. Centralno događanje osude Krnje, glazbeni program, te izbor najboljih maski lociran je na Rivi (Prokurative). Sam početak programa osude Krnje sadrži povorku koja prolazi kroz cijeli grad i završava ispred centralne bine. Povorka i program na bini sadržavaju limenu glazbu, žonglere, vatromet, plesače, različite glazbene sastave i puno drugih, manje-više specifičnih događanja za karneval.Maškare

Ostale gradske lokacije programa karnevala:
Bal maškara / Pjaca – zabavni i glazbeni program namjenjen starijoj populaciji
Dalmatinske ma(teu)škare / Mateuška – zabavni i glazbeni program uz tradicionalne maškare i dalmatinsku glazbu.
Party za mlade / Voćni trg – DJ program klubske plesne glazbe.
Marmontova – karnevalska glazba atmosfere uz info događanja.


POČETNA | O NAMA | PLES | KARAOKE | KARNEVAL | ROĐENDANI | ANIMACIJA | GALERIJA | WEBMAIL
KLIKNI ZA BREAK DANCE!!! KLIKNI ZA HIPHOP!!! KLIKNI ZA ELECTRIC BOOGIE!!! KLIKNI ZA DISCO DANCE!!!