Daleke 1995. godine počela je s radom plesna skupina, a 1996. osnovan je klub D’N’F. Što se tiče modernih, uličnih plesova to je bio prvi klub takve vrste u Splitu. Nakon raspada Jugoslavije prvi su se pojavili na splitskoj sceni i bili onaj kotačić koji je stvorio cijelu scenu vrhunskih plesača i showmana. Ideja tada dvojice mladića, Vangela Likuševskog i Borisa Ostojića, ostvarila se u 20 godina dugu i bogatu priču. Ono što je u Splitu tada postojalo, spontano i iskreno se stvaralo. Tu su bili writeri (grafiteri), D’N’F je tada bio splitska plesna scena, a TBF glazbena, rap scena. Tada je D’N’F na nastupima pratio kralja funka Dina Dvornika koji je bio jedino što se moglo kroz takav stil plesa pratiti na Hrvatskoj glazbenoj sceni, a da je u Splitu.

Počeci su bili skromni, a osnova je bio MTV, točnije emisija MTV Club. Skidali su se koraci, izmišljali novi, a klubovi i matineje bila su jedina mjesta na kojima se trud mogao prezentirati. Upravo smo tako zainteresirali brojne mladiće i djevojke koji su se zbog nekoliko entuzijasta zaljubili u moderne ulične plesove. Tako je došlo do inicijative da se posvetimo klubu i treniramo sve one koji su željeli biti dio te priče.

Na samim početcima ime D’N’F bilo je kratica naziva Dance and Fashion, jer su tada plesači nastupali u odjeći koju bi besplatno dobili, međutim kako su se više pronalazili u animaciji nego u modi, tako je D’N’F danas, Dance and Fun.

U ovih 20 godina iza D’N’F-a su mnogi projekti, prve karaoke u Splitu, Studio 54, a danas Kazetofon. Vremena su se promijenila, brojni plesači koji su tu odrasli i osvajali državna, europska i svjetska prvenstva danas u D’N’F dovode svoju djecu. Treneri su mladići i djevojke koji su odrasli u D’N’F-u, prate nove trendove, uče nove plesove i rade koreografije. Jedan od njih je i Marko Sajc-Budija koji je prvi put došao u klub kao dijete, a sada je trener break dancea. Od samih početaka do danas, plesači i treneri ostvaruju vrhunske rezultate i odgajaju nove generacije uspješnih plesača. Nekada su bili u finalu Turbo Limač Showa, a nedavno su osvajali publiku i žiri na Super Talentu s postavom naziva Unit X. D’N’F i danas jedan od najznačajnijih čimbenika plesne scene. Novi članovi pristižu, a najmanja dobna granica je pomaknuta na tri godine, tako postoji skupina dječaka i djevojčica od tri do šest godina koji su već krenuli s osnovama. Jedan od najnovijih projekata D’N’F-a je natjecanje naziva New Kids on the Block, namijenjeno upravo djeci. Od modernih plesova u D’N’F-u djeca mogu trenirati hip-hop i break dance . Osim što plešu, u suradnji s udrugom Čarobni grad mogu se baviti i raznim sportskim – zabavnim aktivnostima

Godišnje kroz klub prolazi preko 150 djece, što znači da su kroz dva desetljeća postojanja kluba životi više tisuća mladih bili obogaćeni plesom i nezaboravnim iskustvom. Osim savladavanja plesnih koraka tu su i putovanja, odlasci na natjecanja na kojima djeca pokazuju svoje plesačke sposobnosti, no bitnije od toga je to što se rađaju nova prijateljstva.

Svi oni koji su se bavili sportom, plesom ili nečim drugim znaju koliko discipline i odgovornosti donose takve aktivnosti, a u tome su ključni i treneri koji su tu da budu njihovi uzori i potiču ih da budu što kreativniji i bolji u onome što vole.

Osim u Čarobnom gradu i prostorijama D’N’F-a u Splitu (Šižgorićeva 20) treninzi su organizirani i u Makarskoj. Bitno je naglasiti kako je D’N’F kao klub od samih početaka aktivno sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama s udrugom Lastavice, Centrom za socijalnu skrb, udrugom Most i mnogim drugima, tako i njihovi plesači sudjeluju u humanitarnom radu od malih nogu i na taj način kroz ples i zabavu otkrivaju životne vrijednosti